sarahslifestyle

Alla inlägg den 8 februari 2014

Av Sarah Lorenzo - 8 februari 2014 23:57

Hej! Tänkte göra en top tio bästa apparna/spelen jag har på mobilen :) jag har en samsung så vet inte riktigt om de som har iphone kan ha alla de här men dom flesta iaf ;)
1. Blur, det är en app som man kan göra snygga bakgrundsbilder av kort man har på mobilen. Man väljer ett kort, suddar ut det så mycket man vill och så är det klart!

2. Instafollow, de flesta har säkert redan hört talas om den här appen men vissa har inte det, det är en app som visar dig vilka som unfollowar dig, hur vilka som du följer som inte följer tillbaka osv

3. Soundhound, det är inte den nyaste appen men den är bra! Det är irriternade när man hör en låt som verkar bra men inte vet vad den heter, med den här appen kan man nynna eller spela in låten så kan den hitta den åt dig :)

4. Flappy Bird, väldigt känt spel vid det här laget, det går ut på att man ska ta sig mellan så många rör som möjligt genom att trycka på skärmen hela tiden, mycket beroendeframkallande! Man kan bli väldigt irriterad på det också!

5. Hayday, inte heller det nyaste spelet men ändå kul! Det går ut på att ta hand om sin egna bondgård, man kan odla grödor, ta hand om djuren och utföra varuleveranser mm :)

6. Ficklampa, praktiskt om man är på ett mörkt ställe och inte har en vanlig ficklampa, det finns andra funktioner som att man kan skicka SOS meddelanden om man är i nöd mm :) det krävs förståss en lampa på mobilen för att det ska funka ;)

7. Simpsons Tapped Out, det börjar med en film där Homer lyckas spränga hela Springfield och det går ut på att bygga upp staden igen. Man dekorerar den själv, man kan utföra uppgifter osv

8. Dagens App, också väldigt känd app, varje dag annonserar den betal appar/spel som är helt gratis i 24 timmar :)

9. Date Matter, en nedräkningsapp som man kan ställa in datum för t.ex födelsedagar så man kan se hur många dagar det är kvar tills dess :) finns många olika sånna här appar, designen på den här är inte den bästa men appen är iaf bra ;)

10. Dumb Ways To Die, ett spännande och roligt spel, har det inte på mobilen men har den på familjens surfplatta och spelar det ganska ofta :) det är ett tidspressande spel som gör det extra roligt, lite svårt att förklara vad man gör däremot :P om ni vill veta hur man spelar kan ni gå in på Pewdiepies youtubekanal och klicka på videon där det är en bild på Flappy Bird för han spelar även det spelet också ;)

Det här är de bästa apparna/spelen jag har på mobilen vad jag tycker iaf ;) vad är eran favoritapp/favoritspel? Skriv i kommentarerna! :D

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Tycker du det ska vara olagligt att röka/snusa i Sverige?
 Ja
 Nej

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards