sarahslifestyle

Alla inlägg under november 2013

Av Sarah Lorenzo - 19 november 2013 22:19

Hej! Har just läst klart, när jag kom hem från träningen så duschade jag, gjorde läxa och åt kvällsmat medans jag såg på simpsons ;)
Imorgon är det onsdag alltså så har vi idrott på morgonen, först ska vi se på film i typ en kvart och sen ska vi ha idrott efter egen planering :)

Av Sarah Lorenzo - 19 november 2013 08:19

God morgon! Står vid bilden och väntar på att de ska öppna dörren :P
Ikväll är det tennis så längtar! Idag är det inte lika lång dag som de andra så det är skönt :) har inte så mycke och skriva om, kanske gör ett till inlägg sen ;)

Av Sarah Lorenzo - 18 november 2013 15:46

Hej! Har kommit hem från skolan, ska äta mellanmål snart :) ska annars inte göra något speciellt, kanske lite läxa eller läsa en bok :P har bestämt me några andra att vi ska prata på skype sen :) idag var det chicken nuggets till lunch, synd bara att vi var tvungna att stressa för vi hade idrott innan :( en av mina kompisar var sjuk idag så ville bara säga krya på dig!

Av Sarah Lorenzo - 17 november 2013 20:48

Hej! Sitter ned mobilen just nu, har gjort läxa och tagit en skön dusch :)
För några dagar sen gav jag er ju en fråga, hur många år är ni läsare? Jag vill bara veta för jag är nyfiken, ni måste inte svara om ni inte vill men det skulle vara kul om ni gjorde det ;) Ska göra min kvällsmat nu för snart är det partaj :)

Av Sarah Lorenzo - 17 november 2013 12:47

Hej! Igår såg vi på nyheterna att det skulle blåsa upp till storm här och imorse vart många av med strömmen, vi hade tur. Mormors telefoner t.ex funkar inte, vi tror att vinden har blåst ner en mast eller nåt :/
Har just ätit lunch, ska snart göra läxa och sen ska jag hjälpa till lite hemma, partaj ikväll, längtar tills dess :)

Av Sarah Lorenzo - 16 november 2013 13:38

Brandstång

Brandbil

Framsätet i brandbilen :)

Baksätet :)

Träningssalen :)

Här är en tapet som är fem meter lång som är i entrén, den visar riktiga bränder som varit här i Örnsköldsvik bak i tiden, ganska cool tycker jag :)

Av Sarah Lorenzo - 16 november 2013 13:29

Hej! Tänkte jag kunde berätta lite om övernattningen :)
Igår när vi kom dit så betalade mamma för maten och sen gick jag till de andra tjejerna. Vi satt och kollade på videor på en av deras mobiler och tittade på bilder :)
Vi bäddade och sen såg vi på film och hade fredagsmys. Det var jag och tre andra tjejer, min lillebror och en av de andra tjejernas lillebror som var där. Efter filmen spelade vi spel och sen var det dags för kvällsfika :) efter det satt vi och pratade med ledarna, sen gick vi tjejer upp och spelade kort och sen gick vi och la oss, vart lite sent, vi la oss typ tjugo över ett :P
När vi vaknade idag så åt vi frukost och for på studiebesök på den nya brandstationen som bara är ett halvår gammalt. En av våra ledare jobbar där så han visade oss runt. Efter det så for vi tillbaka och spelade lite pingis, åt fika och sen for vi hem :)

Av Sarah Lorenzo - 15 november 2013 18:27

Hej! Tänkte bara skriva lite kort att eftersom jag ska fara och sova över snart så kommer jag nog inte blogga nå mer förrän imorgon eftermiddag bara så ni vet det ;)

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Tycker du det ska vara olagligt att röka/snusa i Sverige?
 Ja
 Nej

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< November 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards